Ugrás a tartalomra

Stefanović : A rendőrség nem engedélyez semmilyen összejövetelt Herkócán

2018.04.20
16:24
Forrás
Szerbiai RTV
Vojislav Šešelj jelentette be, hogy május 6-án rendezvényt tartanak Herkócán, annak a nagygyűlésnek a 26. évfordulója alkalmából, amelyet követően kitelepítették a horvátokat ebből a vajdasági faluból

A polgárok teljesen nyugodtak lehetnek, a politikai összejövetelek megtarthatók a parlamentben, és a képviselők ott, a törvényben előírt módon ütköztethetik véleményüket – mondta a Nebojša Stefanović, és azt üzente, nem fogja megengedni, hogy ez az utcán történjen. Vojislav Šešelj erre azt reagálta, megtartják a gyűlést Herkócán. A Vajdasági Szociáldemokrata Liga és a Demokrata Párt bejelentették, hogy ha Vojislav Šešelj Herkócára megy, akkor ők is ott lesznek és ellentüntetést rendeznek.

Nebojša Stefanović
Herkóca

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.