Ugrás a tartalomra

A szerb elnök semmilyen okból nem változtatna a politikáján (videó)

2016.11.27
16:44
Szerbia az Európai Unió tagja kíván lenni, ám két követelményt nem tud teljesíteni
Szerbia az Európai Unió tagja kíván lenni, ám két követelményt nem tud teljesíteni. Először is, nem ismeri el Koszovó függetlenségét - nyilatkozta az Al Jazeera televíziónak adott interjújában Tomislav Nikolić. A szerb államfő hozzátette, Belgrád azokkal az országokkal is megőrizné baráti viszonyát, amelyekkel Brüsszel nem ápol jó kapcsolatot, elsősorban Oroszországgal. Aláhúzta: mivel a NATO egy védelmi szövetség, szükségtelen, hogy csatlakozzunk, mivel Szerbiát senki sem fenyegeti. Tomislav Nikolić, Szerbia államfője: „Amennyiben indulok a jövő évi elnökválasztáson, akkor sem változtatok a politikámon. A polgárokon áll, hogy elfogadják-e ezt a politikát, vagy nem. Biztosan nem változtatok rajta. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy olyan országnak legyek az elnöke, amely ilyen rejtett konfliktusban bármely oldalra állna.”



EU
NATO
elnök
Koszovó
Tomislav Nikolić
elnökválasztás
csatlakozás

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.