Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Szerbia 15 év alatt mintegy három milliárd euróhoz jutott EU-s forrásokból

2019-06-29
11:35
2019-06-29
13:31
Forrás
Szerbiai RTV
Az idegenforgalom fejlesztésére, környezetvédelemre és a rászorulók támogatására fogja fordítani a szerb kormány az Európai Uniótól kapott 179 millió eurós vissza nem térítendő támogatást.

Ezt nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek Jadranka Joksimović szerb eurointegrációért felelős miniszter. Ebből mintegy 51 milliót a niši szennyvízhálózat fejlesztésére fordítanak majd. A tárcavezető elmondta: az állam 15 év alatt mintegy három milliárd euróhoz jutott EU-s forrásokból, amit szavai szerint észszerűen költöttek el. Kifejtette: 2020-ig további források állnak majd rendelkezésre. A politikus annak kapcsán nyilatkozott, hogy csütörtökön Belgrád és Brüsszel között megnyílt egy újabb, a pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó csatlakozási fejezet.

Jadranka Joksimović
Európai Unió
Szerbia
vissza nem térítendő támogatás

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.