Ugrás a tartalomra

Szerbia 2,7 millió euró vissza nem térítendő támogatásra számíthat a Norvég Királyságtól

2018.01.10
22:02
2024.03.19
08:32
Forrás
Magyar Szó
Jadranka Joksimović európai integrációs miniszter Arne Sannes Bjørnstad belgrádi norvég nagykövettel írt alá együttműködési megállapodást.

A szerződés értelmében 1,68 millió euróval a belügyminisztériumot támogatják a kíberbűnözés és a kábítószer-kereskedelem elleni küzdelem korszerűsítésében. Az Europollal való együttműködéssel megbízott részleg 78 ezer euróra számíthat, a munkaügyi és szociálpolitikai minisztérium pedig 380 ezer euróra, amit a szürkegazdaság felszámolására, illetve az illetékes felügyelőség kapacitásának erősítésére fordíthat. Norvégia az elmúlt tíz évben több mint 100 millió euró vissza nem térítendő támogatással segítette a reformok útján járó Szerbiát – nyomatékosította Joksimović.

Szerbia
támogatás
Norvég Királyság
Jadranka Joksimovic
európai integrációs miniszter
Arne Sannes Bjørnstad
belgrádi norvég nagykövet

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.