Ugrás a tartalomra

Szerbia célja az európai uniós csatlakozás

2018.05.22
12:23
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia célja az európai uniós csatlakozás - nyilatkozta Aleksandar Vučić szerb államfő, kormánya minisztereit pedig felszólította, tartsák tiszteletben az ország külpolitikai prioritásait.

Az uniós tagság mint cél nem változik meg egyes politikusok más véleménye miatt, szögezte le. Szavai szerint, annak ellenére, hogy az országot baráti kapcsolat fűzi Kínához, vagy tradicionális viszonnyal rendelkezik Oroszországgal, nem jelenti azt, hogy nem kíván az unió tagjává válni. A szerb államfő Aleksandar Vulin védelmi miniszter vasárnapi kijelentésére reagált. Vulin akkor azt mondta, hogy amennyiben az EU-nak csak a koszovói kérdés a fontos, Szerbiának meg kell változtatnia külpolitikáját.

Szerbia
Európai Unió
Aleksandar Vučić
Aleksandar Vulin

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.