Ugrás a tartalomra

Szerbiába érkezik az orosz külügyminiszter

2022.06.03
12:59
2022.06.03
13:06
Forrás
Közlemény
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter június 6-án és 7-én Szerbiába látogat - jelentette ki Marija Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Maria Zakharova sajtótájékoztatón elmondta, az orosz külügyminiszter Szerbiában töltött napjai alatt Aleksandar Vučić szerb államfővel fog találkozni, valamint beszélget a szerb külügyminiszterrel és a szerb pátriárkával is. A tárgyalások témája a politikai és gazdasági együttműködés, a balkáni helyzet, valamint az aktuális nemzetközi kérdések lesznek.

Szergej Lavrov
Oroszország
Szerbia
hivatalos út

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.