Ugrás a tartalomra

Szijjártó: Az igazság az, hogy Szerbiát már tegnap fel kellett volna venni az Európai Unióba

2022.09.02
12:37
Forrás
Pannon RTV
Nikola Selaković, Szerbia külügyminisztere is fogadta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminisztert Belgrádban.

A két politikus elégedettségének adott hangot, hogy Szerbia és Magyarország között gyakoriak a magas szintű politikai találkozók, és a két ország kapcsolata történelmi csúcson van, ez a jó kapcsolat pedig a stratégiai partnerségen, illetve az őszinte támogatáson és barátságon alapul. A megbeszélésen a két ország gazdasági és infrastrukturális kapcsolatainak további fejlesztéséről is tárgyaltak a felek. Nikola Selaković egyben köszönetet mondott Szijjártó Péternek azért, mert Magyarország erőteljesen támogatja Szerbia európai integrációját. A közösségi médiában a találkozóval kapcsolatban Szijjártó Péter azt mondta, Szerbiát már tegnap fel kellett volna venni az Európai Unióba.

Szijjártó Péter
Nikola Selaković
Szerbia
Magyarország

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.