Ugrás a tartalomra

Szijjártó: Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt

2019.09.17
14:44
Forrás
MTI
Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt. Világossá tettük, hogy nem engedünk semmiféle zsarolásnak - nyilatkozta Szijjártó Péter.

A magyar külügyminiszter szerint a bevándorlók nagy létszámban jutottak be illegálisan Európába. Az olasz kormánnyal ellentétben megvédjük a határunkat és nem engedünk ide illegális bevándorlókat - jelentette ki a külügyminiszter. Szerinte a kikötők megnyitás lenne az első lépés, majd a kötelező letelepítési kvóta, hogy Magyarországot ellepjék a bevándorlók. A magyar tárcavezető szerint az olasz kabinet döntése az embercsempészek számára jó.

Szijjártó Péter
Olaszország
migránsok

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.