Ugrás a tartalomra
MTI/KKM/Burger Zsolt

Szijjártó: Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt

2019-09-17
14:44
Forrás
MTI
Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt. Világossá tettük, hogy nem engedünk semmiféle zsarolásnak - nyilatkozta Szijjártó Péter.

A magyar külügyminiszter szerint a bevándorlók nagy létszámban jutottak be illegálisan Európába. Az olasz kormánnyal ellentétben megvédjük a határunkat és nem engedünk ide illegális bevándorlókat - jelentette ki a külügyminiszter. Szerinte a kikötők megnyitás lenne az első lépés, majd a kötelező letelepítési kvóta, hogy Magyarországot ellepjék a bevándorlók. A magyar tárcavezető szerint az olasz kabinet döntése az embercsempészek számára jó.

Szijjártó Péter
Olaszország
migránsok

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.