Ugrás a tartalomra
MTI/KKM/Burger Zsolt

Szijjártó: Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt

2019-09-17
14:44
Forrás
MTI
Veszélyes lenne megnyitni az olasz kikötőket a migránsok előtt. Világossá tettük, hogy nem engedünk semmiféle zsarolásnak - nyilatkozta Szijjártó Péter.

A magyar külügyminiszter szerint a bevándorlók nagy létszámban jutottak be illegálisan Európába. Az olasz kormánnyal ellentétben megvédjük a határunkat és nem engedünk ide illegális bevándorlókat - jelentette ki a külügyminiszter. Szerinte a kikötők megnyitás lenne az első lépés, majd a kötelező letelepítési kvóta, hogy Magyarországot ellepjék a bevándorlók. A magyar tárcavezető szerint az olasz kabinet döntése az embercsempészek számára jó.

Szijjártó Péter
Olaszország
migránsok

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.