Ugrás a tartalomra

Támogatásáról és segítségéről biztosította az olasz miniszterelnököt Aleksandar Vučić

2016.08.24
16:54
A szerb kormányfő részvéttáviratot küldött Matteo Renzinek, és azt írta, Szerbia kész segíteni a földrengés következményeinek elhárításában
A szerb kormányfő részvéttáviratot küldött Matteo Renzinek, és azt írta, Szerbia kész segíteni a földrengés következményeinek elhárításában. Mentőcsapatot küldene a Katolikus Karitász is. A szervezet sajtóreferense azt mondta, olasz testvérszervezetük egyelőre türelmet kért a külföldi mentőegységektől, és bár már regisztrálták a magyarokat, még nem kaptak engedélyt az utazásra. Terveik szerint hat-hét, a speciális városi mentő és kereső szakember menne a földrengésben érintett közép-olaszországi területre. Ferenc pápa a római Szent Péter téren imádkozott az elhunytakért és a földrengés túlélőiért is. A földrengésnek nincsenek sem magyar, sem szerb áldozatai. Olaszország egyébként az egyik legszeizmikusabb ország Európában, mintegy száz év alatt 120 ezer áldozatot követelt ez a fajta természeti katasztrófa. (RTS, Híradó.hu)
Szerbia
Olaszország
földrengés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.