Ugrás a tartalomra

Tárgyalóasztalhoz ülnek a képviselői csoportok

2024.03.27
16:37
2024.03.27
17:12
Forrás
Pannon RTV
Ana Brnabić konzultációra hívta a képviselői csoportok tagjait annak érdekében, hogy mielőbb megalakulhassanak a különféle munkacsoportok és megválasszák a köztársasági parlament helyettes házelnökeit.

A szerb parlament házelnöke kiemelte, különösen fontos ebben a pillanatban, hogy késlekedés nélkül dolgozhassanak az állam számára fontos kérdésekben.

Ana Brnabić: „Holnap reggel kilenc órára összehívtam a szerb képviselőházba egy konzultációt az összes parlamenti csoporttal. Remélem, hogy mindenki részt fog venni ezen, hogy megvitassuk a munkacsoportok összetételét, a helyettes elnökök személyét, hogy a jövő héten már összehívhassuk a bizottságokat, hogy megalakítsuk azokat, és hogy a parlamenti bizottságok munkába állhassanak. Úgy gondolom, hogy ez különösen fontos ebben a pillanatban.”

Ana Brnabić
Köztársasági Képviselőház

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.