Ugrás a tartalomra

A tartományi vezetés az Egyesült Arab Emírségekben tárgyal

2016.11.28
16:53
Az Egyesült Arab Emírségekben tárgyal Igor Mirović tartományi kormányelnök és Vajdaság Autonóm Tartomány delegációja
Az Egyesült Arab Emírségekben tárgyal Igor Mirović tartományi kormányelnök és Vajdaság Autonóm Tartomány delegációja. A vajdasági politikusokat Abdulla Ahmed Al Saleh, az emírségek gazdasági miniszterhelyettese fogadta. A kormányelnök találkozott a helyi gazdasági kamara elnökével is. Szerbia és az emírségek közötti politikai kapcsolat megfelelő, azonban mindkét fél részéről igény mutatkozik arra, hogy a mezőgazdaság, a turizmus, valamint a befektetések terén elmélyítsék a kapcsolataikat. Mirović látogatása alkalmával mind az arab ország gazdasági kamarájának elnökét, mind pedig a gazdasági miniszterhelyettest meghívta Vajdaságba, akik várhatóan 2017-ben látogatnak el Újvidékre. (Vajdasági RTV)
Vajdaság
Igor Mirović
Egyesült Arab Emírségek

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.