Ugrás a tartalomra

Tisztségviselőket menesztene a koszovói miniszterelnök

2018.03.30
13:44
2024.03.19
08:39
Forrás
Szerbiai RTV
A koszovói miniszterelnök és Hashim Tachi elnök azt állítják, hogy nem tudtak a koszovói különleges egységek szerbek ellen elkövetett támadásáról.

Lemondásra szólította fel Ramush Haradinaj, koszovói miniszterelnök Fljamur Stefaj belügyminisztert és a koszovói titkosszolgálat vezetőjét, Driton Gashit a hétfői Kosovska Mitrovica-i akció és Marko Đurić letartóztatása miatt. A koszovói miniszterelnök és Hashim Tachi elnök azt állítják, hogy nem tudtak a koszovói különleges egységek szerbek ellen elkövetett támadásáról. Pristinai értesülések szerint a leváltásokat ellenzi Bedžet Pacoli, koszovói külügyminiszter. Véleménye szerint Ramush Haradinaj a Szerb Lista nyomásának engedve akarja meneszteni a két tisztségviselőt.

Koszovó

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.