Ugrás a tartalomra

Titel legsikeresebb mezőgazdasági vállalatát látogatta meg Vučić (videó)

2017.03.17
15:31
Titel legsikeresebb mezőgazdasági vállalatát látogatta meg Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök
Titel legsikeresebb mezőgazdasági vállalatát látogatta meg Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök. Jelen volt Branislav Nedimović mezőgazdasági miniszter, Igor Mirović tartományi kormányelnök, Miloš Vučević Újvidék polgármestere és a cég igazgatója, Milan Ćirić várták. Az almatermesztéssel foglalkozó vállalat sikeresen pályázott a Mezőgazdasági Minisztérium és Tartományi Mezőgazdasági Titkárság kiírásain. Aleksandar Vučić egyebek mellett beszélt a béke és a stabilitás megőrzéséről is.



Aleksandar Vučić, miniszterelnök, Szerbia: „Hogy elmondjam önöknek, sok tennivaló, sok munka van előttünk, de biztos vagyok benne, hogy sikeresen meg tudjuk őrizni a békét és a stabilitást az országban, és hogy évről évre, hónapról hónapra látni fogják a munka eredményét. Először is az önök türelme kellett, illetve azok a nehéz reformok, amelyeket végrehajtottunk, jobban és jobban fognak élni.”
vállalat
látogat

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.