Ugrás a tartalomra

Több jelölt is van Vučić helyébe az SZHP élén

2019-07-09
13:01
2019-07-09
13:14
Forrás
VajdaságMA, Novosti
Három jelölt van játékban Aleksandar Vučić vezetői helyére a kormányzó Szerb Haladó Párt élén - írja a Novosti.

A napilap szerint jelenleg a legkomolyabb jelöltek Ana Brnabić miniszterelnök, Nebojša Stefanović belügyminiszter és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere. Bennfentesek szerint a haladó vezetők névsorából nem zárható ki Nikola Selaković, Marko Ðurić és Jorgovanka Tabaković sem, de elképzelhető az is, hogy valamelyik alelnök venné át a posztot.

Amint arról beszámoltunk, Aleksandar Vučić hétfőn megismételte, hogy jövőre már nem ő fogja vezetni a Szerb Haladó Pártot, mivel nem tervezi jelöltetni magát a decemberi közgyűlésen.

Aleksandar Vucic
Szerb Haladó Párt

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.