Ugrás a tartalomra

Több jelölt is van Vučić helyébe az SZHP élén

2019-07-09
13:01
2019-07-09
13:14
Forrás
VajdaságMA, Novosti
Három jelölt van játékban Aleksandar Vučić vezetői helyére a kormányzó Szerb Haladó Párt élén - írja a Novosti.

A napilap szerint jelenleg a legkomolyabb jelöltek Ana Brnabić miniszterelnök, Nebojša Stefanović belügyminiszter és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere. Bennfentesek szerint a haladó vezetők névsorából nem zárható ki Nikola Selaković, Marko Ðurić és Jorgovanka Tabaković sem, de elképzelhető az is, hogy valamelyik alelnök venné át a posztot.

Amint arról beszámoltunk, Aleksandar Vučić hétfőn megismételte, hogy jövőre már nem ő fogja vezetni a Szerb Haladó Pártot, mivel nem tervezi jelöltetni magát a decemberi közgyűlésen.

Aleksandar Vucic
Szerb Haladó Párt

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.