Ugrás a tartalomra

Tőkés László: Egyszer és mindenkorra véget kell vetni a hungarofóbiának

2017.07.22
12:25
2024.03.19
08:36
Tőkés László szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak a hungarofóbiának, amely csak az antiszemitizmushoz és cigányellenességhez hasonlítható.

Az európai parlamenti képviselő a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében tartott szombati előadásában átfogó képet festett Európa, a magyarság és az erdélyi magyarság helyzetéről. A kép eltávolítva.Úgy vélte: az a keresztény "hozzáadott érték" - amely kimaradt az EU alkotmányából - többet jelenthetne minden, "felemás módon alkalmazott jogállamiságnál, demokráciánál, emberi jogoknál". Azt is megemlítette: Európának legalább annyira komolyan kellene vennie a hitet és értékeit, mint ahogy a muszlimok teszik. (MTI)

Tőkés László
Tusványos
Bálványos
Tusnádfürdő
hungarofóbia

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.