Ugrás a tartalomra

Továbbra sincs elnöke a koszovói parlamentnek

2017.08.04
23:03
2017.10.04
12:17
Forrás
MTI
Pénteken sem sikerült megválasztani a koszovói parlament elnökét, mivel a törvényhozás határozatképtelen volt.

A júniusi választásokat követően Haradinaj azt mondta, biztosítani tudja a 120 tagú törvényhozás 61 képviselőjének szavazatát, de állítása nem tűnik megalapozottnak, ugyanis éppen az általa vezetett koalíció képviselői bojkottálták az ülést.

Politikai szakértők szerint minden nappal egyre valószínűbbé válik, hogy őszre ismét az urnák elé kell járulniuk a koszovói állampolgároknak. Amíg nincs kormánya a függetlenségét 2008-ban kikiáltó országnak, addig nem folytatódhatnak a korábban megkezdett gazdasági reformok, és Koszovó európai uniós integrációja is tovább várat magára.

Koszovó
parlament
elnök

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.