Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Trump és Putyin egy új nukleáris egyezményről is egyeztetett

2019-05-04
12:50
2019-05-04
12:56
Forrás
hirado.hu
Egy lehetséges új nukleáris egyezményről is egyeztetett telefonon Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök - jelentette be Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője.

A Fehér Ház szóvivője szerint a két államfő több mint egy órán keresztül tárgyalt egymással telefonon. Megvitatták, hogy vagy új nukleáris egyezményt kötnek, de az már Kína bevonásával háromoldalú megállapodás lenne, vagy a még meglevő amerikai–orosz stratégiai szerződést hosszabbítanák meg.

A szóvivő elmondta azt is az újságíróknak: a megbeszélésen a nukleáris egyezmény lehetősége mellett Donald Trump és Vlagyimir Putyin megvitatta a venezuelai helyzetet és Észak-Korea atomfegyver-mentesítésének ügyét.

Trump
Putyin
nukleáris
egyezmény

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.