Ugrás a tartalomra

Trump felfigyelt Vučićra

2020.09.17
11:11
Forrás
Tanjug
Megdicsérte Aleksandar Vučić szerb államfőt Ben Hogdes, az amerikai szárazföldi erők volt parancsnoka, aki szerint az amerikai elnök is felfigyelt a szerb államfőre.

Szerinte a szerb elnök sikeres gazdasági megállapodást tudott elérni a Fehér házban, valamint kihangsúlyozta, hogy Vučić felhívta magára az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Donald Trumpnak a figyelmét. Függetlenül attól, hogy mit gondolnak az emberek Trump elnökről, pusztán a tény, hogy részben személyesen foglalkozik a Belgrád és Priština közötti kapcsolattal, nem jelentéktelen. Remélem, hogy az a fajta figyelem, amit most a kérdésnek szentel, kedvez majd mindenkinek. Személyesen kívánom neki, hogy sikeresen nyissa meg az utat az ország gazdasági jóléte felé - mondta Hogdes.

Aleksandar Vučić
Donald Trump
dicséret
Ben Hogdes

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.