Ugrás a tartalomra

„A VMSZ azon kevés politikai pártok egyike, amelynek van választási programja”

2023.11.11
09:54
2024.04.17
13:01
Forrás
Magyar Szó
A politikai hagyaték megőrzéséről, a politikai utódlásról és a párton belüli állítólagos csatározásokról nyilatkozott a Magyar Szónak dr. Pásztor Bálint.

A Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke beszélt arról, hogy édesapja, Pásztor István halálát követően át kellett vennie munkáját, annak érdekében, hogy a VMSZ sikeresen vegyen részt a választásokon, és a vajdasági magyarság ne maradjon hatékony parlamenti képviselet nélkül. Hangsúlyozta, a párt egységes és működik.

Mindent úgy csinálnak, ahogyan azt Pásztor István is tenné. A választási jelöltlista az ő jóváhagyása alapján állt össze, ugyanez mondható el a választási programról is. Dr. Pásztor Bálint leszögezte, ahogy telik az idő, egyre büszkébbek lehetnek arra, hogy a VMSZ azon kevés politikai pártok egyike, amelynek van választási programja.

Pásztor István halála miatt egyetlen elemet kellett megváltoztatni, ez a választási lista elnevezése, illetve a jelmondat. Most az Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! a VMSZ köztársasági választási listájának elnevezése, és egyben a párt választási jelmondata.

Választások 2023
Dr. Pásztor Bálint
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.