Ugrás a tartalomra

A VMSZ Ifjúsági Fórumával ismerkedtek a törökbecsei ifik

2021.12.13
19:21
2021.12.13
19:29
Forrás
Pannon RTV
A bánáti faluba ellátogatott a Fórum elnöke.

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fórumának programját, céljait, aktivitásait, munkásságát, jövőbeli terveit mutatta be Törökbecsén Kiss Nándor, a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnöke, parlamenti képviselő. Az eseménynek a helyi Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székháza adott otthont, ahol a bemutatót követően a bánáti falu fiataljai is elmondhatták mindazokat az ötleteket, amelyekkel a jövőben hozzájárulhatnának ahhoz, hogy tevékenységükkel segítsék, erősítsék úgy a törökbecsei, mint az egész vajdasági magyar közösséget.

A 2006-ban alapított, mintegy háromszáz tagot számláló VMSZ Ifjúsági Fórum tizenkilenc helyi szervezettel dicsekedhet, amelyet a tervek szerint a közeljövőben a törökbecsei ifik is erősíthetnek majd. Ennek okából a VMSZ IF elnöke hamarosan újra Törökbecsére látogat.

Törökbecse
VMSZ
Ifjúsági Fórum
ifik
fiatalok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.