Ugrás a tartalomra

A VMSZ szabadkai szervezete elhatárolódik Bogdan Laban viselkedésétől

2017.08.29
18:45
2024.03.19
08:36
A Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai városi szervezete elhatárolódik Bogdan Laban viselkedésétől és kijelentésétől – mondta a Pannon RTV-nek Horvát Tímea.

A VMSZ szabadkai elnöke, egyben alpolgármester szerint megdöbbenve értesültek a város polgármesterének a méltatlan viselkedéséről. Horvát Tímea hozzátette, nem tudnak napirendre térni a történtek felett.

Horvát Tímea, szabadkai elnök, VMSZ: „Hiszen Szabadka városára, Szabadka városvezetésére a korábbi időszakban ez a méltatlan viselkedési forma nem volt jellemző, a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai városi szervezete elhatárolódik tőle. Tekintettel a közelgő városnapra, arra kérjük a Szerb Haladó Pártot, hogy mihamarabb tisztázza az esetet, az illetékes szerveket pedig, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket.”

Vajdasági Magyar Szövetség
Szabadka
szervezet
Horvát Tímea
Bogdan Laban

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.