Ugrás a tartalomra
FoNet/TV FoNet

Vučić: Eljött az idő, hogy a szerbek összefogjanak

2019-04-16
10:50
Forrás
Tanjug
Az Alo magazinnak adott interjújában a szerb elnök hozzátette, csak így tudnak fontos kérdésekben dönteni, és harcolni a szerb érdekekért, különösen Koszovóért.

Vučić leszögezte, mindennemű erőszak, összetűzés rossz képet küld Szerbiáról a nagyvilágba, ezzel pedig csökken a fontos befektetők érdeklődése az ország iránt. Mint mondta, pénteken Belgrádban az ellenzék által kiváltott erőszakra válaszul hívja a polgárokat, hogy vegyenek részt a rendezvényen. Nem politikai pártalapon, hanem az összefogás reményében - hangsúlyozta.

Aleksandar Vucic

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.