Ugrás a tartalomra
FoNet/TV FoNet

Vučić: Eljött az idő, hogy a szerbek összefogjanak

2019-04-16
10:50
2019-11-06
17:50
Forrás
Tanjug
Az Alo magazinnak adott interjújában a szerb elnök hozzátette, csak így tudnak fontos kérdésekben dönteni, és harcolni a szerb érdekekért, különösen Koszovóért.

Vučić leszögezte, mindennemű erőszak, összetűzés rossz képet küld Szerbiáról a nagyvilágba, ezzel pedig csökken a fontos befektetők érdeklődése az ország iránt. Mint mondta, pénteken Belgrádban az ellenzék által kiváltott erőszakra válaszul hívja a polgárokat, hogy vegyenek részt a rendezvényen. Nem politikai pártalapon, hanem az összefogás reményében - hangsúlyozta.

Aleksandar Vučić

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.