Ugrás a tartalomra
FoNet/TV FoNet

Vučić: Eljött az idő, hogy a szerbek összefogjanak

2019-04-16
10:50
Forrás
Tanjug
Az Alo magazinnak adott interjújában a szerb elnök hozzátette, csak így tudnak fontos kérdésekben dönteni, és harcolni a szerb érdekekért, különösen Koszovóért.

Vučić leszögezte, mindennemű erőszak, összetűzés rossz képet küld Szerbiáról a nagyvilágba, ezzel pedig csökken a fontos befektetők érdeklődése az ország iránt. Mint mondta, pénteken Belgrádban az ellenzék által kiváltott erőszakra válaszul hívja a polgárokat, hogy vegyenek részt a rendezvényen. Nem politikai pártalapon, hanem az összefogás reményében - hangsúlyozta.

Aleksandar Vucic

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.