Ugrás a tartalomra

Vučić és Scott a szíriai helyzetet vitatták meg

2018.04.15
14:13
2018.04.15
22:33
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke találkozott Kyle Scott-tal, az Egyesült Államok belgrádi nagykövetével, hogy megvitassák a szíriai helyzetet a koalíciós légicsapások után.

Scott felszólította Szerbiát, hogy támogassa a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet vizsgálatát. Vučić pedig azt mondta, Szerbia katonailag semleges kíván maradni. A nagykövet kifejtette, hogy az Egyesült Államok tökéletesen meg van győződve róla, hogy Szíria felelős az április 7-i dúmai vegyifegyver-támadásokért, amivel Szíria egyértelműen megsértette a Vegyifegyver-tilalmi Egyezményt. Vučić kijelentette, hogy Szerbia elítéli a vegyi fegyverek használatát, de mint kis ország, nem akar a nagyhatalmak játszmájába beleavatkozni.

Kyle Scott
Belgrád
Szíria

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.