Ugrás a tartalomra
Vucic, McAllister
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić: Koszovó a kulcskérdés

2017-08-12
21:30
2017-10-04
12:20
David McAllistert, az Európai Parlament szerbiai jelentéstevőjét fogadta szombat délután Aleksandar Vučić, szerb államfő Belgrádban.

A találkozó fő témája Szerbia európai integrációs útjának fejlődése, valamint a régió jelenlegi helyzete volt. Koszovót, az Oroszországgal való viszonyt, valamint a jogállamiságot nevezte sorrendben a legfontosabb kérdéseknek a szerb elnök az európai diplomatával folytatott beszélgetése során. Azonban Szerbia előtt mindenképp egy út áll, az EU-ba vezető - fűzte hozzá Vučić. (Szerbiai RTV)

Aleksandar Vučić
Koszovó
Európai UnióEurópai Bizottság

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.