Ugrás a tartalomra
Tanjug/a szerb elnök kabinetje

Vučić: Lesz párbeszéd, ha visszavonják a vámokat

2019-02-06
22:00
2019-02-06
22:08
Forrás
Szerbiai RTV
Csak akkor folytatódhat a párbeszéd, ha Koszovó visszavonja a szerb termékekre kirótt 100 százalékos vámokat, és abbahagyja a provokációt – jelentette ki Aleksandar Vučić.

A szerb államfő telefonon egyeztetett Federica Mogherinivel, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. A szerb elnök szerint Pristina egyoldalú megszorításai veszélyeztetik a térség békéjét és stabilitását. Vučić úgy fogalmazott, Szerbia továbbra is kész végrehajtani a szükséges reformokat az uniós integráció érdekében.

Koszovó
Aleksandar Vučić
Federica Mogherini
párbeszéd
vám
Belgrád
Pristina

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.