Ugrás a tartalomra

Vučić ma dönt a katonaság civil célokra történő bevetéséről

2020.03.15
08:47
2020.03.15
09:52
Forrás
Tanjug
Ma dönti el a szerb elnök, hogy beveti-e a katonaságot civil célokra vagy sem. Aleksandar Vučić tegnap este kapta kézhez a Védelmi Minisztérium értékelését a koronavírus terjedése kapcsán.

Az államfő most azt mérlegeli, valóban szükség van-e arra, hogy bevonja a szerb katonaságot a lakosság egészségének és életének megőrzése érdekében. Az elnök tegnap már beszélt arról, hogy nem tartja kizártnak a rendkívüli helyzet bevezetését Szerbiában. Vučić a koronavírus kapcsán a nap folyamán egyeztet Orbán Viktor magyar kormányfővel, délben a biztonsági szolgálatokkal tárgyal, késő délután pedig Irinej pátriárkával is találkozik, majd este 8-kor beszédet intéz a lakossághoz. 

katonaság
rendkívüli állapot
Aleksandar Vučić

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.