Ugrás a tartalomra
Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić: Megvédjük Szerbia érdekeit

2023.09.19
16:36
2023.09.19
20:48
Forrás
Pannon RTV
Aleksandar Vučić szerb elnök, aki ma részt vett az ENSZ Közgyűlése 78. ülésszaka általános vitájának megnyitóján.

Vučić azt üzente, csütörtöki beszédében határozottan megvédi Szerbia érdekeit. Ma kora reggel megkezdtük a munkát az ENSZ-ben. Csütörtökön jutunk szóhoz, és erőteljesen meg fogjuk védeni Szerbia pozícióját. Meggyőződésem, hogy országunk polgárai büszkék lesznek az államvezetésre - írta Vučić a "budućnostsrbijeav" Instagram-profilján.

Aleksandar Vučić
Szerbia
ENSZ közgyűlés

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.