Ugrás a tartalomra

Vučić Merkellel beszélt telefonon, a téma Koszovó volt

2020.08.31
13:55
2020.08.31
14:02
Forrás
Szerbiai RTV
A belgrádi és pristinai delegációk ülésére először szeptember 4-én, Washingtonban, majd három nappal később Brüsszelben kerül sor.

Aleksandar Vučić szerb elnök telefonon beszélt Angela Merkel német kancellárral, a fő téma pedig Koszovó kérdése volt, vagyis a közelgő washingtoni és brüsszeli találkozók. Vučić és Merkel a bledi stratégiai fórum szünetében egyeztettek, miután lezajlott az a panelbeszélgetés, amelyen a szerb elnök volt az egyik fő felszólaló. Hálás vagyok a német kancellárnak, hogy támogatta Szerbia gazdasági és politikai fejlődését, és megértette nehéz regionális politikai helyzetünket - mondta Vučić.

Aleksandar Vučić
Angela Merkel
Koszovó

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.