Ugrás a tartalomra

Vučić: Mindent megteszünk azért, hogy a jövő generációja békében éljen

2017.10.20
18:26
2024.03.19
08:32
Belgrádban a fasizmustól való felszabadulás napjára emlékeztek.

Mindent megteszünk azért, hogy olyan generációk szülessenek, amelyek majd életük végéig békében élnek és nem emlékeznek háborúkra, és akik jó véleménnyel lesznek önmagukról, de nem gondolnak rosszat másokról sem, hanem tisztelik őket - ezt mondta Aleksandar Vučić Belgrád a fasizmustól való felszabadulásának napja alkalmából. A szerb államfő hozzátette: az országnak stabilitásra és fejlődésre van szüksége és ennek a tartós béke az előfeltétele. Mindennél értékesebb minden szerbiai polgár élete, ezért olyan Szerbiát akarunk, amely a régió biztonságát szavatolja - tette hozzá Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić
szerb államfő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.