Ugrás a tartalomra

Vučić: Nem ijedtünk meg és nem is félünk a kibicektől

2018.02.04
15:41
2018.02.04
17:23
Forrás
Pannon RTV
Erősebb az, aki dolgozik annál a naplopótól, aki csak kéretlen tanácsokkal tud szolgálni - üzente Aleksandar Vučić Železnikből.

A Belgrádhoz tartozó településen kampányolt ma Szerbia és a Szerb Haladó Párt elnöke. Hangoztatta, nem ijedtünk meg és nem is félünk a kibicektől, és arra kérte az embereket, hogy támogassák az Aleksandar Vučić - Azért, mert szeretjük Belgrádot listát, mert azon olyan személyek sorakoztak fel, akik bebizonyították bátorságukat és kitartásukat egy tisztességes, korszerű és sikeres főváros kiépítésében. Ezért fogunk nyerni, még meggyőzőbben, mint ellenfeleink gondolnák - szögezte le Vučić.

Aleksandar Vučić, elnök, SZHP: „Mindazt, amit ők bezárattak, mindet megnyitjuk, a kapukat kitárjuk, hogy ne szégyelljük magunkat amiatt, hogy gyermekeink nem tudják kicsoda Pavlović-Barili, kicsoda Nadežda Petrović, kik a szerb irodalom nagyjai.”

 

Belgrád
Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.