Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilić

Vučić New Yorkból: Itt az ideje, hogy a tisztességes Szerbia támadásba lendüljön

2022.09.20
06:54
2022.09.20
07:04
Forrás
pink.rs
A következő hat hónapban nemzeti mozgalom alakul Szerbia megmaradásáért és fejlődéséért - jelentette be a szerb elnök.

Azon fogunk dolgozni, hogy Szerbia megmaradjon, a nemzeti érdekek érvényesüljenek és belpolitiai változások történjenek - ezt üzente Aleksandar Vučić szerb elnök New Yorkból, ahol az ENSZ Közgyűlésén Szerbia a legmagasabb szinten képviselteti magát. Az államfő a Pink TV-nek adott interjújában kiemelte, a következő hat hónapban nemzeti mozgalom alakul Szerbia megmaradásáért és fejlődéséért, valamint hogy a társadalmat politikai értelemben sújtó súlyos betegségeket megfékezze az állam. Hiszem, hogy a nép támogatni fogja a normális politikát - fogalmazott Vučić.

Itt az ideje, hogy a tisztességes Szerbia támadásba lendüljön, és hogy végső győzelmet arasson - húzta alá az elnök.

Aleksandar Vučić

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.