Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilić

Vučić New Yorkból: Itt az ideje, hogy a tisztességes Szerbia támadásba lendüljön

2022.09.20
06:54
2022.09.20
07:04
Forrás
pink.rs
A következő hat hónapban nemzeti mozgalom alakul Szerbia megmaradásáért és fejlődéséért - jelentette be a szerb elnök.

Azon fogunk dolgozni, hogy Szerbia megmaradjon, a nemzeti érdekek érvényesüljenek és belpolitiai változások történjenek - ezt üzente Aleksandar Vučić szerb elnök New Yorkból, ahol az ENSZ Közgyűlésén Szerbia a legmagasabb szinten képviselteti magát. Az államfő a Pink TV-nek adott interjújában kiemelte, a következő hat hónapban nemzeti mozgalom alakul Szerbia megmaradásáért és fejlődéséért, valamint hogy a társadalmat politikai értelemben sújtó súlyos betegségeket megfékezze az állam. Hiszem, hogy a nép támogatni fogja a normális politikát - fogalmazott Vučić.

Itt az ideje, hogy a tisztességes Szerbia támadásba lendüljön, és hogy végső győzelmet arasson - húzta alá az elnök.

Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.