Ugrás a tartalomra

Vučić nyerné az elnökválasztást, ha indulna

2016.08.28
08:25
Fölényesen megnyerné az esedékes szerbiai elnökválasztást Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt elnöke, miniszterelnök, ha jelöltetné magát - ez derül ki a Nova srpska politička misao portál kutatásából
Fölényesen megnyerné az esedékes szerbiai elnökválasztást Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt elnöke, miniszterelnök, ha jelöltetné magát - ez derül ki a Nova srpska politička misao portál kutatásából. Vučić jelenleg a szavazatok 31,9 százalékát szerezné meg. Messze lemaradva tőle 14,8 százalékkal áll a második helyen a szocialisták vezetője, a mostani külügyminiszter Ivica Dačić. A harmadik helyre 14,3 százalékkal Vuk Jeremić korábbi szerb külügyminiszter került. A jelenlegi elnök csak a negyedik, Tomislav Nikolić a felmérés szerint csak 11,5 százalékot kapna. Boris Tadićot a polgárok 6,6, míg Vojislav Šešeljt radikális vezért 4,4 százaléka támogatná. (Vajma)
Szerbia
elnökválasztás

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.