Ugrás a tartalomra

Vučić: A párbeszéd a parlamentben folyik, nem pedig az utcán

2019.03.18
18:59
2019.03.19
08:01
Forrás
Pannon RTV
A párbeszéd a parlamentben folyik, nem pedig az utcán, ezek az európai normák és értékek - mondta Aleksandar Vučić.

A szerb elnök Maja Kocijančič kijelentésére reagálva hangsúlyozta, ő is mondta, hogy a tüntetések nyugodtak kell legyenek, törvényi keretek között. A szerb elnök egy nemzetközi konferenciát nyitott ma meg, amely a 20 évvel ezelőtti NATO bombázások kapcsán tartottak. Itt mondta el azt is, hogy az erőszak nem marad büntetlen, mindenki felelni fog. Hatalomra nem fűrésszel, hanem választásokkal lehet kerülni - hangsúlyozta Vučić. Hozzátette, csak tegnap láthatta azt, mekkora a polgárok támogatása és mennyire elítélik az erőszakot. Kiemelte: „Azt hiszem, hogy ők, amennyire a népünket és amennyire a szerbiai közvéleményt ismerem, katasztrofális hibákat vétettek, hogy ez a düh, a frusztráció, a politikai tehetetlenség és a politikai program hiányának eredménye, de ettől függetlenül nem lehet az emberek fizikai integritását vagy valamilyen tulajdont veszélyeztetni, legyen szó köztulajdonról vagy magántulajdonról.”

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.