Ugrás a tartalomra

Vučić: Reméljük, hogy Szerbiát szívesen látják, mint egyenjogú tagországot

2020.05.09
14:13
2020.05.09
14:29
Forrás
novosti.rs
Európa napja alkalmából gratulált az Európai Unió vezetőinek Aleksandar Vučić szerb elnök.

Levelében, amelyet Instagram-oldalán is megjelentetett egyebek mellett azt írta, a 70 évvel ezelőtti ötlet alapján létrejött európai egység gondolata továbbra is vonzó azon országok számára, amelyek az EU tagjává szeretnének válni. A szerb elnök leszögezte, Szerbia nem tér le az európai útról és a teljes jogú taggá válás a célja. Mint írta, folyamatosan azon dolgoznak, hogy Szerbia egy sikeres ország legyen, a béke és az együttműködés politikájával az ország továbbra is a régió stabilitásában érdekelt. Reményét fejezte ki továbbá, hogy az Európai Unió megbirkózik a belső kihívásokkal, ezt követően pedig a csatlakozni vágyó országok esetében a perspektíva biztosításának politikája helyett a bővítés kerül előtérbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) által megosztott bejegyzés,

Aleksandar Vučić
Európa napja
Európai Unió
csatlakozás
tagország
Szerbia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.