Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia egyetlen golyót sem exportál Ukrajnába és Oroszországba

2023.04.14
19:17
Forrás
Tanjug
Továbbra is Szerbia katonaságának és hadiiparának fejlesztésén dolgozok, de Szerbia egyetlen golyót sem exportál Ukrajnába és Oroszországba – jelentette ki Aleksandar Vučić.

Szerbia elnöke így reagált Zdravko Ponoš állításaira, amelyek szerint szerbiai fegyverek az ukrajnai hadszíntéren kötnek ki.

Az ország nem adhat el fegyvereket oroszbarát országoknak, de a NATO államoknak sem. Akkor kinek adhat el fegyvereket? – tette fel a kérdést Aleksandar Vučić. Mit várnak tőlünk, hogy fejezzük be a fegyvergyártást, zárjuk be a gyárakat, szüntessük be az emberek munkahelyeit, ezzel megvonva a kereseti lehetőségüket? Ennek semmi értelme – emelte ki a szerb államfő.

Szerbia
Ukrajna
Oroszország
orosz-ukrán háború
fegyver

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.