Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbiának a legkevésbé van incidensekre szüksége

2023.10.02
20:01
Forrás
N1, Tanjug
Szerbia az utolsó, akinek bármilyen incidensre szüksége lenne - hangsúlyozta a CNN-nek adott interjújában a szerb elnök.

Aleksandar Vučić a Banjska faluban történt eseményre utalt. Hozzátette, mindenki láthatja, hogy Szerbia konstruktív partnerként viszonyul másokhoz, míg a másik oldal semmit sem nyújt. Ők - utalva Pristinára - etnikai tisztogatást végeznek, az elmúlt két évben csökkent a Koszovóban élő szerbek száma, szerinte 10 százalékkal kevesebben vannak. Milan Radoičićra utalva, aki felelősséget vállalt a koszovói események kapcsán, azt mondta, az illetékes ügyészség el fogja végezni vele kapcsolatban a feladatát.

Szerbia
Banjska

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.