Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbiának a továbbiakban nincs oka bízni a KFOR-ban

2018.11.23
15:59
2024.03.19
08:43
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő az észak-koszovói szerbek elfogása kapcsán úgy fogalmazott, a KFOR szándékosan félrevezette a nyilvánosságot, és mára világossá vált, hogy kinek a hatására hazudtak a NATO képviselői.

Szerbiának a továbbiakban nincs oka bízni a KFOR-ban, vagyis a NATO parancsnoksága alatt működő nemzetközi békefenntartó haderőben, mert megmutatkozott, hogy mindaz, amit a ROSU mozgásáról mondtak, csak kitaláció volt - jelentette ki Aleksandar Vučić. A szerb államfő az észak-koszovói szerbek elfogása kapcsán úgy fogalmazott, a KFOR szándékosan félrevezette a nyilvánosságot, és mára világossá vált, hogy kinek a hatására hazudtak a NATO képviselői. A ROSU egyébként egy különleges alakulat, amely Koszovóban a VIP-személyeket szokta védeni.

Koszovó
KFOR
NATO

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.