Ugrás a tartalomra

Vulin: Itt az ideje, hogy az EU bizonyítson nekünk!

2018.11.25
10:10
2020.02.28
18:15
Forrás
Szerbiai RTV
Minek az Európai Unió, ha nem tartja tiszteletben a saját szabályaikat - ezt a kérdést tette fel Aleksandar Vulin a közszolgálati televízió reggeli műsorában.

A szerb védelmi miniszter szerint az EU nem reagál arra, hogy Koszovó megszegi a CEFTA, vagyis a Közép-európai Szabadkereskedelmi Egyezményt, valamint nem tartják tiszteletben a stabilizációs és társulási megállapodás sem. Mi már eleget bizonyítottunk az Európai Uniónak, itt az ideje, hogy ők bizonyítsanak nekünk - tette hozzá a szerbiai tárcavezető. Nem lehet előrelátni, hogy a koszovói albán politikusok miként fognak cselekedni, úgy viselkednek mint az UCK, mint a Koszovói Felszabadítási Hadsereg - fogalmazott a védelmi miniszter.

Vulin kiemelte, a Szerbiai Katonaság kész Aleksandar Vučić szerb államfőnek, a hadsereg főparancsnokának bármely utasítását végrehajtani, amely a koszovói szerbek életének védelmére irányul.

EU
Koszovó
Aleksandar Vulin

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.