Ugrás a tartalomra

Vulin: Szerbia kiválóan védi határait

2018.01.14
16:18
2024.03.19
08:32
A szerb katonaság és rendőrség több mint 22 ezer illegális bevándorló belépését akadályozta meg - jelentette ki Aleksandar Vulin.

A szerb védelmi miniszter a Negotinhoz közeli szerb-bolgár határszakaszt látogatta meg ma. A határőrök hathatós tevékenységének köszönhetően az ország polgárai kevésbé érezhették a migrációs krízis hatásait - tette hozzá.

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter, Szerbia: „Jelenleg az ország területén megközelítőleg négyezer migráns tartózkodik, a legtöbbjük a befogadóközpontokban van elszállásolva, tehát nem zavarják a mi hétköznapi életünket. Egyrészt humánusak vagyunk velük, gondoskodunk róluk, ugyanakkor saját polgárainkról is mindennapi életük során. Köszönet az óriási erőfeszítésekért, amelyet a katonaság és rendőrség tagjai tanúsítottak, ahogyan itt látják ennek az egységnek a parancsnokát is.”

határ
Szerbia
Aleksandar Vulin
szerb védelmi miniszter
migráns

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.