Ugrás a tartalomra

Vulin a tüntetésekről

2021.11.30
14:05
Forrás
Beta, Prva TV
A rendőrség erejének és hatáskörének megfelelően fog reagálni a tüntetésekre, ha kell, erőszakot is alkalmaznak - mondta Aleksandar Vulin a Happy televízió reggeli műsorában.

A szerb belügyminiszter úgy értékelte, hogy az elmúlt hétvégén kezdődött tiltakozásoknak és az útlezárásoknak semmi közük a környezetvédelemhez, hanem a Szerbia elleni hibrid háború folytatásáról van szó. Vulin aláhúzta, nem az a baj, ha valaki kifejezi a politikai nézeteit, hanem az, hogy ha valaki összeütközésbe kerül Szerbia jogrendjével. A miniszter arra figyelmeztetett, hogy a jövőbeni tiltakozások esetleges incidenseiért minden felelősség azokat terheli, akik nem regisztrált tüntetéseket szerveznek.

Aleksandar Vulin

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.