Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Zentán vendégeskedett a VMSZ Ifi

2021.11.29
07:24
2021.11.29
15:58
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap Zentán és Adán mutatkozott be a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma. A jelenlévők elbeszélgethettek Kiss Nándor elnökkel, köztársasági parlamenti képviselővel.

Az ifjúsági szervezet nagy hangsúlyt fektet a kétoldalú kommunikációra, ezért is tartják fontosnak, hogy találkozzanak a fiatalokkal és átbeszéljék az aktuális kérdéseket - mondta el Kiss Nándor. A következő időszakban Törökbecsére, Zomborba, Szenttamásra és Kúlára is ellátogat a szervezet.

„Bízom benne, hogy így, ilyen módon el tudunk indítani egy olyan megmozdulást, amivel kicsivel jobban be tudjuk őket vonzani a közéleti szereplésbe és a beszélgetéseken való részvételre. Nagyon fontos az ő visszajelzésük is, hiszen ők azok, akik úgymond a nagybetűs élet előtt állnak, és ha az általuk megfogalmazott ügyekben tudunk mi is segíteni, akkor a közösség számára is egy pozitív jövőt tudunk előkészíteni.”

VMSZ Ifjúsági Fórum
Kiss Nándor
Zenta
VMSZ

Most

19:25, Frissítve: 19:46

Farsangi táncház a VM4K-ban

Farsangi táncházat tartottak a szabadkai VM4K-ban. A mulatság jelmez bemutatóval kezdődött. A gyerekek a legkreatívabb jelmezeket öltötték magukra.
15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.

Népszerű