Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Zentán vendégeskedett a VMSZ Ifi

2021.11.29
07:24
2021.11.29
15:58
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap Zentán és Adán mutatkozott be a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma. A jelenlévők elbeszélgethettek Kiss Nándor elnökkel, köztársasági parlamenti képviselővel.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az ifjúsági szervezet nagy hangsúlyt fektet a kétoldalú kommunikációra, ezért is tartják fontosnak, hogy találkozzanak a fiatalokkal és átbeszéljék az aktuális kérdéseket - mondta el Kiss Nándor. A következő időszakban Törökbecsére, Zomborba, Szenttamásra és Kúlára is ellátogat a szervezet.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

„Bízom benne, hogy így, ilyen módon el tudunk indítani egy olyan megmozdulást, amivel kicsivel jobban be tudjuk őket vonzani a közéleti szereplésbe és a beszélgetéseken való részvételre. Nagyon fontos az ő visszajelzésük is, hiszen ők azok, akik úgymond a nagybetűs élet előtt állnak, és ha az általuk megfogalmazott ügyekben tudunk mi is segíteni, akkor a közösség számára is egy pozitív jövőt tudunk előkészíteni.”

VMSZ Ifjúsági Fórum
Kiss Nándor
Zenta
VMSZ

Most

16:40, Frissítve: 20:50

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű