Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Zentán vendégeskedett a VMSZ Ifi

2021.11.29
07:24
2021.11.29
15:58
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap Zentán és Adán mutatkozott be a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma. A jelenlévők elbeszélgethettek Kiss Nándor elnökkel, köztársasági parlamenti képviselővel.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az ifjúsági szervezet nagy hangsúlyt fektet a kétoldalú kommunikációra, ezért is tartják fontosnak, hogy találkozzanak a fiatalokkal és átbeszéljék az aktuális kérdéseket - mondta el Kiss Nándor. A következő időszakban Törökbecsére, Zomborba, Szenttamásra és Kúlára is ellátogat a szervezet.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

„Bízom benne, hogy így, ilyen módon el tudunk indítani egy olyan megmozdulást, amivel kicsivel jobban be tudjuk őket vonzani a közéleti szereplésbe és a beszélgetéseken való részvételre. Nagyon fontos az ő visszajelzésük is, hiszen ők azok, akik úgymond a nagybetűs élet előtt állnak, és ha az általuk megfogalmazott ügyekben tudunk mi is segíteni, akkor a közösség számára is egy pozitív jövőt tudunk előkészíteni.”

VMSZ Ifjúsági Fórum
Kiss Nándor
Zenta
VMSZ

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.