Ugrás a tartalomra
police.hu

Budapesten fogták el a hírhedt német szatírt

2023.01.31
17:18
2023.01.31
17:24
Forrás
police.hu
Budapesten fogták el az eislingeni szatírként elhíresült német férfit a Terrorelhárítási Központ segítségével.

A német központi célkörözési egység múlt szerdán gyors segítséget kért a magyar rendőrségtől, ugyanis olyan információhoz jutottak, hogy a súlyos, szexuális jellegű bűncselekmény elkövetése miatt körözött férfi Magyarországon tartózkodhat. Az adatok szerint a férfit egy budapesti pszichiátriai intézményben kezelték, de pár órán belül el akarták bocsátani az egészségügyi létesítményből.

A magyar rendőrök azonnal megkezdték az információ ellenőrzését, majd helyszíni terepszemlét tartottak, melynek során kiderült, a körözött 25 éves férfi valóban az intézményben tartózkodott, így azonnal megszervezték az elfogását. Mivel a kórtörténete alapján korábban voltak agresszív dühkitörései, és zavart pszichés állapota miatt tartani lehetett attól, hogy ellenállást tanúsíthat, speciális bevetési egység közreműködésére is szükség volt.

A TEK műveleti egységével közösen, a német rendőrök jelzését követő két órán belül elfogták a 25 éves német állampolgárt. A férfi kiadatási őrizetben van, további sorsáról az illetékes bíróság dönt.

TEK
Budapest
szatír
elfogás

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 16:46

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.