Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Scheller Endre

Csúszós utak és köd: vezessenek óvatosan!

2020.01.04
09:44
2020.01.04
09:51
Forrás
Pannon RTV, Szerbiai RTV
Köd és csúszós utak nehezítik a közlekedést az egész országban. Az éjszakai hószálingázós miatt nyirkosak az utcák.

Több helyen fagyréteg képződött az úttesten, ezért vezessenek nagyon óvatosan - figyelmeztetnek a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség illetékesei. A szakértők arra szólítanak fel mindenkit, hogy tartsák be a követési távolságot és semmiképpen se végezzenek hirtelen manővereket. A látási viszonyok csökkenése az előzést is megnehezíti. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy mindenki vezessen lassabban és ha csak egy mód van rá, ne nagyon előzzenek, mert a ködben legtöbbször nem látni, hogy ki bukkanhat elő. Balesetmentes közlekedést!

csúszós
utak
köd
óvatos
vezetés
Szerbiai Autó-Motoros Szövetség
látási viszonyok
közleked
balesetmentes

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.