Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Eltemették Mádl Dalmát

2021.11.09
14:22
Forrás
MTI
Lévai Anikó, Orbán Viktor magyar miniszterelnök felesége, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete tartott búcsúbeszédet.

Mádl Ferenc néhai magyar köztársasági elnök feleségét, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövetét ma Budapesten, a Fiumei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 28-as parcellájában helyezték örök nyugalomra. Mádl Dalma életének 89. évében, október 22-én hunyt el.

Lévai Anikó, Orbán Viktor magyar miniszterelnök felesége, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete tartott búcsúbeszédet. A római katolikus szertartást Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek vezette.

A temetésen részt vett Orbán Viktor, Áder János magyar köztársasági elnök és felesége, valamint Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke is.

Mádl Dalma
temetés
Budapest

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű