Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Fürdőjárat indul Mórahalomra

2022.08.04
12:59
2022.08.04
13:41
Forrás
Pannon RTV
Az autóbusz a Horgos-Röszke közúti határátkelőhely magyar oldalán veszi fel a fürdőzni induló utasokat.

Ezen a hétvégén a horgosi közúti határátkelőről fürdőjárat indul Mórahalomra. A próbajárat sikeres volt, így a város úgy döntött, hogy 2022. augusztus 21-ig fenntartja a fürdőjáratot. A járat a jövőben a Horgos 2 határátkelőhely magyar oldaláról indul a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, és oda is szállítja vissza az utasokat. Előzetes bejelentkezésre is lehetőség van. Az ásotthalmi átjáróról viszont már nem indul busz. Bővebb információ a fürdő honlapján.

Mórahalom
gyógyfürdő
autóbusz
fürdőjárat
Röszke
Röszke-Horgos határátkelő

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.