Ugrás a tartalomra
MTI/Mohai Balázs

Gál Kinga és Hölvényi György is megkapta a NOE-díjat

2020-10-29
14:55
2020-10-29
15:02
Forrás
MTI
Gál Kinga fideszes és Hölvényi György KDNP-s európai parlamenti képviselők is megkapták idén a NOE-díjat a családokért, kiemelten a nagycsaládokért végzett rendkívüli, áldozatos munkájukért.

Budapesten, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének központjában tartott ünnepségen Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke azt hangsúlyozta: a NOE tudja, hogy az Európai Parlament munkájának napról-napra nő a jelentősége, a súlya. Sok esetben az EP-ben dőlnek el olyan dolgok, amelyek a magyar családok életét is befolyásolják. Gál Kinga és Hölvényi György ha kellett felléptek és a családok érdekeit védték, az Európai Parlamentben a magyar családok érdekében végzett munkájukkal kiérdemelték a NOE-díjat - közölte az egyesület elnöke.

Gál Kinga
Hölvényi György

Most

10:31, Frissítve: 11:00

Koronavírusos Lewis Hamilton

A Forma–1 közleményben számolt be arról, hogy a világbajnok Lewis Hamilton elkapta a koronavírust. Ki kell hagynia a hétvégi Szahíri Nagydíjat.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.