Ugrás a tartalomra
police.hu

Két embercsempész ült a Mórahalmon balesetet szenvedő egyterűben

2021.12.16
10:37
Forrás
Pannon RTV
Két embercsempész ült abban az autóban, amely keddre virradó éjszaka szenvedett balesetet Mórahalomnál, egyikük életét vesztette.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a rendőrség a december 13-án éjfél előtt Mórahalmon történt baleset áldozatainak azonosítása során megállapította, hogy az egyik elhunyt egy szerb férfi. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a két csempész Ásotthalom közelében vette fel a határsértőket, majd Szeged irányába indultak velük.

A járművet a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az a szerb állampolgár vezette, aki a balesetben a helyszínen meghalt. Rajta kívül hat illegális migráns vesztette életét. Társa és három határsértő megsérült. A rendőrök az életben maradt szerb férfit őrizetbe vették. Az ügyészségen embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezik letartóztatását.

Mórahalom
baleset
embercsempész

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű