Ugrás a tartalomra
Pixabay/Dmayne

Lehűlést hoz a borulás

2023.02.03
07:22
2023.02.03
08:00
Forrás
Szerbiai RTV
Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Eső is várható délután, a hegyekben pedig hó. 5 és 7 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a magasabban fekvő tájakon ennél hidegebb lesz, éjjelre az északnyugati szél felerősödik. A hétvégén lehűlés érkezik, Európa északi része felől jön a hideghullám. Szombatról vasárnapra virradóra már fagy lesz, és a jövő hét elején mérhetünk akár -5, -6 fokot a hajnali órákban. Az előrejelzések szerint a fagyos idő még körülbelül egy hétig tart.

felhős
borult
időjárás
lehűlés

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.