Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Magyarországon véget ért a digitális tanrend

2021.05.10
07:56
2021.06.02
16:35
Forrás
vg.hu
Mától több mint 1,5 millió gyerek járhat ismét a korábban megszokott rend szerint óvodába, általános iskolába és középiskolába Magyarországon.

Május 25-e után pedig ballagásokat is lehet tartani, valamint az egynapos osztálykirándulásokat is engedélyezték.

Maruzsa Zoltán, a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára úgy fogalmazott, ahhoz, hogy az idei tanév eredményes legyen, fontos, hogy ez az öt hét, ami még hátravan, a jelenléti oktatás keretében történjen. Ennek az öt hétnek már azzal kellene telnie, hogy a pedagógusok felmérjék, hogy hol vannak a legnagyobb lemaradások. Szeptemberben ezekre a területekre nagyobb hangsúlyt kell helyezni, akár az eredeti tantervek felfüggesztésével - emelte ki az államtitkár.

oktatás
óvoda
iskola
Maruzsa Zoltán
ballagás

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.