Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mától kérhető a külképviseleti névjegyzékbe vétel

2022.01.27
15:47
Forrás
MTI
Mától kérhető a külképviseleti névjegyzékbe vétel azok számára, akik a szavazás napján, április 3-án nem tartózkodnak Magyarországon - tájékoztat a magyar Nemzeti Választási Iroda.

A kérelem benyújtható személyesen, levélben, online a magyarorszag.hu honlapon. Külképviseleti szavazásra minden olyan kijelölt helyen lehetőség lesz, ahol azt a fogadó ország biztonsági körülményei, illetve járványügyi előírásai lehetővé teszik. Az NVI ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a járványhelyzet befolyásolhatja a szavazást. Kérjük a választópolgárokat, hogy fokozott figyelemmel és folyamatosan kövessék nyomon a szavazás helye szerinti ország, illetve város járványügyi előírásait, valamint az adott helyen működő külképviselet és a Nemzeti Választási Iroda honlapját - írták.

külképviselet
névjegyzék
vétel
Magyarország
szavazás
választás
Nemzeti Választási Iroda

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.